CURRICULUM VITAE

Chris. Van den Berghe, Prof. dr.

De lesgever is oud-Universiteitsprofessor met doctoraat en met 10 jaar ervaring in het wetenschappelijk onderzoek als wetenschappelijk medewerker en expert (1969-1980) en 15 jaar als professor aan buitenlandse universiteiten in opdracht van de Vlaamse interuniversitaire Raad en het Algemeen Bestuur voor Ontwikkelingssamenwerking. Ervaring als promotor en directeur in het begeleiden van studenten voor 30 Msc. Thesissen en auteur van 20 wetenschappelijke artikels.

Tevens was ik werkzaam als expert voor FAO, IFAD en Wereldbank projecten en missies en van 1998-2000 werkzaam als sectorhoofd bij een Belgische Ambassade en verantwoordelijk voor alle projecten (ook onderwijs en onderzoeksprojecten) in de regio.

Op het gebied van studiebegeleiding beschik ik over een ervaring van drie jaar bij een studiekantoor/repetitorenbureau (2002-2005) en 19 jaar als zelfstandig professor chemie/biochemie (2005-2024) in bijberoep. Gedurende deze periode hebben veel studenten (met succes) beroep gedaan op mijn interventie voor de voorbereiding van hun examens in diverse gebieden van de chemie.

NUTTIGE LINKS